Биляна Дол заряза Валери Божино. Засега не окончателно, но поне временно

...
Биляна Дол заряза Валери Божино. Засега не окончателно, но поне временно
Коментари Харесай

Дъртото Коте Би Шута На Божигол

Биляна Дол заряза Валери Божино. Засега не дефинитивно, само че най-малко краткотрайно двамата ще живеят разграничени. Божигол бе изпъден от швейцарския тим „Лозана“ и се прибира в България, където ще остане най-малко до края на годината. Дотогава Валери ще е без гаджето си, която остана в Швейцария. Там живеят родителите на Биляна и тя се надяваше, че с Валери ще могат да се открият в страната на часовниците и шоколадите.

За страдание Божинов се провали с гръм и тропот в последния си тим и договорът му бе преустановен единствено два месеца откакто го подписа. Това извънредно доста разочарова Биляна, която очакваше надалеч по-сериозно отношение от страна на футболиста. Именно тя имаше съществена заслуга за прехвърлянето на Валери в Швейцария и оказа помощ за подписването на контракта с помощта на контактите си в страната, написа „България днес“. Биляна от дълго време е на „ти“ с футбола около брака си в предишното с известния немски треньор Томас Дол. Сега хубавицата се черви от позор поради Валери, който горещо предложи на „Лозана“.

„Не съм сътрудник, аз съм приятелката му, само че се грижа за контактите с клубовете и разисквам изискванията на контракта, тези неща. „Лозана“ беше избор, който ни устройва и двамата“, разяснява тогава Биляна.
На този стадий сръбкинята няма никакво желание да живее в България. Очаква се 42-годишната Биляна в скоро време да се завърне в Белград, където е главното й местонахождение. Дотогава Божинов ще тренира в София с някой от столичните тимове. Той искаше да се завърне в „Левски“, само че притежателят Спас Русев и шефът Даниел Боримиров му не разрешиха да влиза в съблекалнята на „Герена“.

Надеждите на Валери са да си уреди трансфер в нов европейски тим през януари. А дали връзката му с Биляна ще пребъде, следва да забележим.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР